Op 23 november 2017 komt de 8 jaar oude Jack Russell Terrier-teef Lady op het spreekuur. Ze voelt zich niet goed, ze is misselijk en ze braakt al anderhalve week. De eigenaar weet ook te vertellen dat Lady met stuiterballen heeft gespeeld.....

Op vrijdag 29 september 2017 kwam aan het einde van de dag de jonge boxer pup Skyla van vier maanden oud met spoed op de praktijk binnen.

Op 4 juli 2017 kwam de jonge flatcoated retriever Suus op het spreekuur.

Een week of twee geleden kregen we een bijzondere vraag. Een bijzondere vraag over een bijzonder dier.

Op 28 december 2016 kwam de zes jaar oude cavia Sissy op het spreekuur. Ze had aan beide kanten een kale plek op haar flanken. Ze deed verder alles; ze at, dronk en was vrolijk. Ze werd volgens haar baasje wel wat dikker de laatste tijd. Rara, hoe kan dit?

Op 19 december 2016 kwam de zwarte kruising Norman op het spreekuur. Hij had al een week of drie een zeer pootje rechts.

Vorige maand kregen we twee wat ongewone patiënten op het spreekuur. Twee Afrikaanse sporenschildpadden, met de prachtige Latijnse naam Centrochelys sulcata, waren duidelijk niet fit.

Op 3 maart kwam de hoogdrachtige chihuahua Luna op het ochtendspreekuur. Ze was die nacht gestart met de bevalling maar echt vanzelf ging het niet.

Op 11 december 2015 kwam de 5 jaar oude Yvi op het spreekuur. Yvi is een kruising Yorkshire terriër x dwergschnauzer en zij is de maand geleden behandeld voor een blaasontsteking. De klachten zijn echter niet verdwenen.

Op 5 november 2015 kregen we een bijzondere patiënt op de praktijk; een klein varkentje van het zeldzame kune kune ras. Dit ras komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en staat bekend om vriendelijkheid. 'Kune kune' betekent 'rond en vet' bij de Maori's en het wordt uitgesproken als 'koenie koenie'.