Wil jij je verder ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving?
Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste Dierenarts Gezelschapsdieren (30-35 uur per week)

Ben jij dé dierenarts die met een deskundig en gepassioneerd team, in samenspraak met de eigenaar, de beste diergeneeskunde aanbiedt?

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een communicatief vaardige en gedreven dierenarts gezelschapsdieren voor 30-35 uur per week.

Wie zijn wij?

Het Diergeneeskundig Centrum Paterswoldseweg is sinds jaar en dag uw dierenarts in Groningen, Hoogkerk en omgeving. Wij hebben onze hoofdpraktijk aan de zuidkant van de stad Groningen. Tevens hebben wij een dependance in Hoogkerk. Wij werken met een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen, Kortom de dierenarts in Groningen waar u huisdier in goede handen is.

Rol in kliniek

Als dierenarts met het liefst één jaar ervaring beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken (preventief en curatief), je doet methodisch onderzoek en stelt zelfstandig een diagnose vast om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen. Je voert therapeutische interventies uit en indien noodzakelijk verwijs je door naar een specialist.

Je hebt een proactieve, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Je weet wat je wilt, maar je bent flexibel en breed inzetbaar. Chirurgische ervaring en zelfstandig als dierenarts functioneren strekt tot de aanbeveling. Deelname in de weekenddienst in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Het Diergeneeskundig Centrum Paterwoldseweg hanteert de CAO voor dierenartspraktijken. De salariëring is afhankelijk van werkervaring. De pensioenpremie wordt voor 2/3 deel door de werkgever betaald en er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken en ben jij dé dierenarts die met een deskundig en gepassioneerd team, in samenspraak met de eigenaar, de beste diergeneeskunde zorg aanbiedt en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tav Frank de Bont of bel: 050-5252697.