Diana heeft als vooropleiding de hogere landbouwschool afgerond en werkt sinds eind 1993 fulltime in de praktijk als assistente. Aanvankelijk was zij de enige; inmiddels hebben we 6 assistenten waar Diana het teamhoofd van is. Zij heeft naast de bekende taken van een dierenartsassistent ook de zorg voor de financiele adminstratie, is steun en toeverlaat voor nieuwe assistenten en nieuwe dierenartsen. Daarnaast  begeleidt ze de stagiaires.

aukje en di

 

fietsen met schapen
Diana Terwisscha met schapen

Zij woont samen met bioloog Wim in het pittorske Gieterveen waarzij hobby-matig een hele verzameling dieren hebben op een klein boerderijtje. Schapen, geiten, kippen, loopeenden, ganzen, parelhoenders, konijnen, meerdere katten en honden wonen daar in goede harmonie samen. Naast  gans Maarten (zie ook facebook Jantien Maarten) hebben alleen de katten (Sieuwert en Klaas) en honden (Llian en Maeve, Border Collies) een naam.

Diana en Wim zijn echte natuurliefhebbers: naast de zorg voor hun dieren genieten ze ook enorm van alle planten, bomen en paddenstoelen om hen heen.

Diana houdt echt van het werk; ook in vrije weekeinden is zij altijd bereid om even bij te springen wanneer er een spoedoperatie moet plaatsvinden.

 

saar en di