Carla (1985) is sinds 2005 parttime werkzaam in onze praktijk. Naast haar opleiding Dierverzorging heeft ze de Trimopleiding gevolgd om in 2005 haar eigen trimsalon te beginnen 'Trimsalon Caja te Norg' waarin ze ook parttime werkzaam is. In 2006 heeft ze het Diploma Dierenartsassistente Paraveterinair in ontvangst mogen nemen.

carla

Naast de Maine Coon kat ' Shadwyn' die met zijn maffe streken je altijd aan het lachen weet te brengen, geniet ze van haar maltezers; 'Kira, JJ, Amy en Puck'. Regelmatig is ze een weekje vrij om de zorg van een nestje maltezerpups te begeleiden, welke onder de naam 'of the Little White Kingdom' worden geboren. Ook is ze met grote regelmaat te vinden op nationale en internationale hondententoonstellingen in binnen- en buitenland. Daar showt ze met veel plezier en passie haar maltezers. Naast het fokken en trimmen heeft ze ook een webshop speciaal voor gezelschapshonden 'Maltezershop.nl'.

In de praktijk is ze naast de reguliere werkzaamheden van een dierenartsassistente ook het aanspreekpunt over verzorging en voeding, van nagels knippen en verzorgingsadvies tot voedingsuitleg en dieetbegeleiding.

LET OP! Per 1 juni vervallen de inloopspreekuren aan de Paterswoldseweg!