UW dierenarts in Groningen en Hoogkerk

Het Diergeneeskundig Centrum Paterswoldseweg is al jaar en dag uw dierenarts in Groningen, Hoogkerk en omgeving. Wij hebben onze hoofdpraktijk aan de zuidkant van de stad Groningen. Tevens hebben wij een dependance in Hoogkerk. Wij werken met een hecht team van dierenartsen en dierenarts-assistenten. Kortom de dierenarts in Groningen waar u huisdier in goede handen is.

Uw huisdier, onze patiënt

We behandelen gezelschapsdieren. Honden, katten, konijnen, en ook knaagdieren, zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben oog voor de patiënt waarbij wij het belangrijk vinden goed contact te hebben met u als zijn/ haar baas.

Waarvoor kan ik terecht bij mijn dierenarts?

Uw dierenarts en hun team

In onze praktijk werken 3 dierenartsen en 6 dierenarts-assistenten. Ook werken er regelmatig stagiaires mee in onze praktijk van de faculteit diergeneeskunde en de opleiding voor dierenarts-assistenten. Onze dierenartsen en collega’s vormen sinds jaar en dag een leuk en hecht team. We verlenen met veel passie de zorg aan onze patiënten. 

Waar vindt u onze dierenartspraktijk

Onze hoofdpraktijk zit aan de Paterswoldseweg 306 aan de zuidkant van de stad Groningen. Onze dependance vindt u aan de Zuiderweg 22 in Hoogkerk.

Kortom uw vertrouwde Dierenarts in Groningen, Hoogkerk en omgeving

Het Diergeneeskundig Centrum Paterswoldseweg is uw vertrouwde dierenarts in Groningen, Hoogkerk en omgeving. Wij zitten op relatief korte afstand van uw woonadres waardoor uw huisdier snel en kundig verzekerd is van de beste zorg.

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak te maken voor uw huisdier?

NEEM NU CONTACT OP